Olimpiada e Ekonomiksit 2023 Maqedonia e Veriut

Urime të gjithë shkollave dhe nxënësve pjesëmarrës në Olimpiadën e Ekonomiksit 2023. Ju informojmë se rezultatet e raundit shkollor do t’ju dërgohen koordinatorve të shkollave ndërsa përzgjedhja për garat komunale/rajonale do të postohen në web faqen tonë me datë 10 Mars 2023 në lidhëzen në vazhdim:

https://lai.mk/olimpiada-ekonomiksit/